Prova vår snabba mailsupport

Danny Saucedo Stockholm

Lagerstatus: I lager

1 449,00 kr

Översikt

Plats: Hamburger Börs, Stockholm


Datum: se nedan


Åldersgräns: 18 år, 13 år med målsmans sällskap


 


Showstart 21:00 (inträde 18:00 för matbiljetter, 20:30 för ståplatser)


Showstart 14:00 (inträde 12:00 för matbiljetter, 13:30 för ståplatser)


 


OBS! 3-rättersmeny finns inte till matinéföreställningarna

Danny Saucedo Stockholm

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

* Obligatoriska fält

1 449,00 kr

Detaljer

Danny Saucedo - Så här har du aldrig sett honom tidigare!

”NU” – Ny show med Danny Saucedo på Hamburger Börs NU är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett kliv och bli den första artisten i sin generation att göra entré på showscenen.

Danny med sin unika profil och scenuttryck i ren Justin Timberlake anda, är högaktuell som en av artisterna i årets säsong av TV4’s "Så Mycket Bättre" som startar i oktober. Efter två grammis och fyra hyllade album som soloartist har han erövrat det svenska folkets hjärtan.

I år firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”. Den 25 januari kliver Danny upp på Hamburger Börs scen för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans.

Allt signerat Fredrik ”Benke” Rydman som kreativ regissör. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble som är några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.