Om Biljettakuten

Biljettakuten.nu har 6 års erfarenhet i branschen och vår målsättning är att vara landets största och säkraste andrahandsbolag när det gäller evenemang och biljetter.

Biljettakuten.nu ägs och drivs av ett registrerat aktiebolag i Sverige. För kontaktinformation ber vi er höra av er ifrån sökformuläret ni hittar under "kontakta oss"

 Vi riktar i första hand in oss på konsert- och sportevenemang i Sverige men även Norden och Europa. Vi ordnar även totalarrangemang med flygresa,hotellrum och biljetter.

Vi   erbjuder biljetter till de mest populära evenemangen och de flesta slutsålda evenemangen och försörjer verksamheten genom ett påslag på det ursprungliga biljettpriset. Samtliga biljetter säljs i andra hand vilket betyder att den tryckta information på biljetten så som namn och pris aldrig kommer överensstämma med slutkundens. Konserter- och sportbiljetter är aldrig personliga och därför kan vi erbjuda denna tjänst till dig som inte hann köpa biljett i tid. Beställ gärna biljetterna via faktura, då får ni biljetterna innan ni behöver betala.

Biljettakuten.nu är ett f-skattat tjänsteföretag som erbjuder marknadens mest populära evenemang. Inför populära biljettsläpp tillhandahåller biljettakuten.nu en tjänst där Ni kan förhandsbeställa biljetter i vår WebShop. Vi garanterar då att Ni får Er beställning till det ursprungliga priset på Biljettakuten.nu. Finns inte evenemanget som Ni letar biljetter till i vår WebShop, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa Er.

Vår målsättning är att Ni på ett snabbt och säkert sätt ska kunna beställa era varor här på Biljettakuten.nu

Välkommen med Er beställning hos Biljettakuten.nu